Myrtelogie menu knop gebroken wit
Myrtelogie beeldmerk Myrte/logie
Myrtelogie beeldmerk Myrte/logie
Myrtelogie beeldmerk Myrte/logie
Myrtelogie beeldmerk Myrte/logie
Myrtelogie beeldmerk Myrte/logie
Myrtelogie beeldmerk Myrte/logie

DIT IS HET VERHAAL ACHTER MYRTELOGIE

“Blijf dichtbij, zodat je ver kunt reiken”

Als impact maker, duurzaamheid inspirator en textiel specialist, helpt Myrte bij het vinden van jouw logica.

Wat voor anderen onzichtbaar blijft, is voor haar direct duidelijk. Met wat ze ziet, hoort en voelt, legt ze elke uitdaging in een handomdraai bloot. Ze geeft stof tot nadenken en komt tot de kern. Soms sneller dan je lief is, maar nooit overhaast. Myrte laat mensen in een team doen waar ze goed in zijn en blij van worden, zodat alles beter wordt. Haar filosofie is dan ook simpel. Blijf dichtbij, zodat je ver kunt reiken. Het is de kracht van oorsprong, doen waar je in gelooft en dan steeds een stapje verder. Verder als in beter; voor people, planet en profit.

Door haar wereldwijde woon- en werkervaring in landen zoals China, Bangladesh en Vietnam, raakt ze ervan overtuigd dat wegwerp(kwaliteit) uit de mode moet raken. Als je onderdeel bent van een probleem, dan ben je ook de oplossing. Door terug te gaan naar haar essentie, ontdekt ze dat haar onuitputbare kracht ligt in wat voor haar vanzelfsprekend is. Namelijk het signaleren en verhelpen van knelpunten in processen, strategie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daarom kiest Myrte ervoor om te doen waar zij in gelooft. Myrtelogie.

Met Myrtelogie zet je stappen richting een duurzame keten. Samenwerken betekent dat je ervoor kiest om terug te gaan naar de kern, naar wat er echt toe doet. Als jij je hand er niet voor omdraait een weg in te slaan die beter is voor iedereen, dan is Myrtelogie jouw partner om verder te reiken.

Myrtelogie logo animatie blokjes
Copyright 2024 Myrtelogie © Webdevelopment door Casper Blokzijl. Fotografie door Kim van Giessen.